Main menu:

Vitaelab luontaistuotteet ja ravintolisät

Vitaelab on tunnettu Vitaepro, Omegapro, Biopro ja Multipro valmisteista. Yritys toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa. Vitaelab Oy on osa Norjalaista Sana Pharma luontaistuotekonsernia. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat erittäin tunnetut Vitaepro, Omegapro, Biopro ja Multipro-ravintolisät.

Konserni onkin jo valmistanut ja luontaistuotteita vuodesta 2002 alkaen.

Vitaelab käyttää laadukkaita raaka-aineita

Vitaelab-luontaistuotteiden valmistukseen käytetään ainoastaan luotettavilta toimittajilta hankittuja raaka-aineita. Toimittajalta vaaditaan myös tarkat dokumentit raaka-aineista ja niiden alkuperästä. Yritys on sitoutunut noudattamaan ns. Good Manufacturer Practise (GMP) standardia.

Vitaepro antioksidanttivalmiste

Vitaepro on ehkä tunnetuin Vitalabin tuotteista. Valmiste sisältää luonnon vahvoja antioksidantteja sekä vitamiinejä. Uudistunut Vitaepro sisältää krilliöljyn sijaan kalmariöljyä. Kalmariöljy sisältää runsaasti luonnollisia DHA-rasvahappoja. DHA-rasvahappojen arvioidaan vaikuttavan positiivisesti niitä säännöllisesti käyttävän muistiin ja näköaistiin.

Vitaepro sisältää yhtä luonnon voimakkaimmista antioksidanteista, joka tunnetaan nimellä astaksantiini. Antioksidantti astaksantiinin lisäksi valmiste sisältää luteiini ja zeaksantiini -antioksidantteja. Vitaepro sisältää myös C- ja E-vitamiinia.

Näiden ainesosien lisäksi vitaepro sisältää D-vitamiinia ja edellä mainittuja DHA-rasvahappoja.

Vitaepro-valmisteen kapselit ovat soikeanmuotoisia punaruskeita pehmytkapseleita. Ne ovat helppoja niellä.

Omegapro omega-3 -valmiste

Omegapro-valmiste sisältää voimakkaasti tiivistetyjä kalaperäisiä omega-3-rasvahappoja sekä D-vitaaminia, E-vitamiinia, kalsiumia ja magnesiumia.

Elimistölle rasvahapot ovat välttämättömiä. Omega-3 on elimistölle tärkeä rasvahappo, jota se ei itse pysty tuottamaan. Käytännössä omega-3:n lähteenä onkin oltava joko ravinto tai ravintolisat. Omegapro-vamisteen sisältämät omega-3-rasvahapot ovat samanmuotoisia kuin kalasta saatavat omega-3 rasvahapot eli triglyseridi-tyyppisiä.

Omegapro sisältää EPA ja DHA rasvahappoja runsaasti sekä elimistölle tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja.

OmegaPro sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja EPA ja DHA sekä tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja. OmegaPron kalasta saadut omega-3-rasvahapot ovat triglyseridejä eli samassa muodossa kuin kalassakin.

Biopro B-vitamiinivalmiste

Biopro-ravintolisä on superpakkaus vitamiinejä sekä hiven- ja kivennäisaineita. Ne auttavat ihon, kynsien ja hiusten hyvinvoinnissa. Ne ovat välttämättömiä monille elimistön toiminnoille.

Biopro-valmiste sisältää B-vitamiineja sekä C- ja D-vitamiineja. Näiden lisäksi Biopro:ssa on
kuparia, sinkkiä, seleeniä ja jodia.

Multipro spiruliinavalmiste

Spiruliina on ravinteikas levä. Se sisältää luontaisia vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja sekä aminohappoja. Spiruliina-levä on makean veden levä, jota kasvatetaan mm. Havaijin auringon alla allasolosuhteissa. Multipro-valmiste sisältää 98,5 % spiruliinia.

Multipro:ssa on kaikki elimistölle välttämättömiä aminohappoja, vitamiineja, antioksidantteja ja kivennäisaineita.

Lue lisää Vitaelab valmisteista.